See vana klassik, mille jaoks peab tavaliselt aega varuma, on nüüd oluliselt kättesaadavam :)
Trüki
Ettevalmistus
Küpsetus
Kõik valmis
Valmistusviis Pressure Cook

Koostisosad

  • 500 g hakkliha
  • 1 kapsas
  • 1-2 sibulat
  • 1 küüslauguküüs
  • * soovi korral klaas puljongit
  • * soola-pipart jm meelepäraseid maitseained

Juhised

1

 

 

  1. haki sibul ja kapsas; pressi peeneks küüslauk
  2. prae "Sauté" funktsiooni medium kuumusel sibul
  3. lisa hakkliha, pruunista ja maitsesta
  4. lisa kapsas, küüslauk ja puljong (või vesi)
  5. keera ventileerimisnupp "Sealing" asendise ja vali "Pressure Cook" (medium heat) 8 minutit
  6. pärast valmimist lase veel u 8 minutit aurul naturaalselt väljuda, seejärel ava kaas.
2

3

4


Lisa kommentaar