Preparation
Cooking
Ready in
Cooking method Pressure Cook
Cuisine Itaalia

Ingredients

  • * pancettat (või tavalisi peekonikuubikuid)
  • 1 keskmine sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • * tükike võid
  • 2 sellerivart pisikeseks hakitud
  • * pool paprikat
  • 2 porgandit (pisikeseks hakitud)
  • 500 g hakkliha sea+looma
  • * valget veini
  • 1 purk purustatud tomateid
  • 1-2 loorberilehte
  • * soola-pipart
  • * tomatipüreed (kui pole piisavalt vedel konsistents)
  • * tüümiani
  • * lemmik pastat
  • * parmesani

Directions

1

2

 

 

prae Instant Potis niimoodi:

1. pancetta/peekon + või
2. sibul + küüslauk
3. seller, porgand, paprika
4. hakkliha + sool'n'pipar
5. vein (las aurustub natuke)
6. purustatud tomatid (ja tomatipüree)
7. loorber + tüümian vm mõnusad herbid

8. Nüüd on jäänud veel 2 valikut:
a) valmista pasta eraldi. Sel juhul IP "Pressure cook" (Medium heat) 15 min peale. Keeda pasta eraldi potis.
b) valmista pasta koos kastmega: "Pressure cook" 12 min (Medium heat), seejärel lisa pasta kastme peale ja veel 2-3 min surve alla (täistera variandi puhul pigem 3).

9. lase aurul vähemalt 5 min ise väljuda

P.S Ära unusta parmesani peale riivida!

 

3

4

Kui pasta panna koos kastmega valmima, võib see jääda mõnevõrra vähem al dente ja rohkem pehme 🙂 Et vältida spagettide üksteise külge kleepumist, aseta need risti-rästi.

Lisa kommentaar